Esrarengiz Tarih

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

RSS

Footer

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popüler Yayınlar

İzleyiciler

Bu Blogda Ara

Google Adsense

Yeni AdSense arayüzü; Arttırılmış verimlilik ve Daha fazla kontrol
AdSense ‘nin son yeniliği olan yeni AdSense Paneli biz kullanıcıların görüşlerini yansıtmaktadır, daha fazla kontol ve verimliliği sağlamak adına güzel bir panel oluşturdular, reklam engelleme seçenekleri arttırıldı artık reklamları, reklamveren URL’sine göre engelleyebilmekteyiz, belirli kategorilerdeki reklamların sitemizde gösterilmesini engelleyebilir ve reklam inceleme merkezinde reklamları kolayca bulmak, onaylamak veya engellemek yerleşim hedefli reklamları, anahtar kelime, reklam türü, URL veya reklam ağına göre ayarlayabilmekteyiz.

Yeni arayüze alışmak bazıları için zor olsada kolaylık ve bol seçenek imkanı sunan yeni Google AdSense arayüzü oldukça hoş olmuş.


Notlar; Ayrıca arkadaşlar biliyorsunuz Yeni AdSense Arayüzü (beta) yayınındadır bazı sorunlar olabilmektedir, Yeni arayüzde buldugunuz ufak veya büyük hataları hiç vakit kaybetmeden
adsense-tr@google.com adresine bildirmeniz sorunun çözümü için daha iyi olacaktır.

Aşağıdaki videoda bu özelliklere genel bir bakış sunulmaktadır:


http://www.youtube.com/watch?v=hUNZS...layer_embedded


Bu videoda ise AdSense Arttırılmış Verimlilikten bahsedilmektedir. Yeni arayüz, özelliklere ulaşmayı ve hesabınızda değişiklikler yapmayı şimdiye kadar hiç olmadığı kadar rahat bir hale getiriyor. Ayrıca, arayüzün her bir sayfasındaki içeriğe göre özelleştirilmiş yardım bağlantılarıyla, istediğiniz yerde ve zamanda yardım alabiliyorsunuz.


http://www.youtube.com/watch?v=1WvOe...layer_embedded


Inside AdSense & AdSense-tr.net

http://www.adsense-tr.net/yeni-adsen...fazla-kontrol/ __________________


Daha Fazlası icin 
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori dengan judul Google Adsense. Anda bisa bookmark halaman ini dengan URL http://flatcastradyo.blogspot.com/2010/12/google-adsense_16.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Derman - 16 Aralık 2010 Perşembe

Belum ada komentar untuk "Google Adsense"

Yorum Gönder